Alarmsystemen

Altijd veilig en beveiligd, thuis en op je bedrijf

Alarmsystemen voor particulieren en bedrijven

De ramen dicht en deuren of poorten op slot. Vandaag de dag is het eigenlijk niet meer genoeg. Inbrekers en dieven worden steeds inventiever. Maar met een betrouwbaar alarmsysteem blijf je deze toch altijd een stapje voor.

Bij V.D.M. plaatsen we alarmsystemen op maat en baseren we ons steeds op de specifieke woning of het bedrijfsgebouw van de klant. Zo houden we rekening met factoren als oppervlakte, indeling en omgeving om de juiste combinatie van beveiliging en bewaking samen te stellen. Onze opties hiervoor zijn:

  • Binnen- en buitencamera’s
  • Contactsensoren voor ramen en deuren
  • Infrarood- en bewegingsdetectoren (binnen en buiten)
  • Sirenes en melders
  • Koppeling met eigen domotica en meldkamer veiligheidsdiensten

Ongeacht de samenstelling voorzien we altijd één centraal en gebruiksvriendelijk systeem. Hiermee kan je alles eenvoudig beheren en monitoren via smartphone, tablet of computer. Daarnaast bouwen we ook altijd tal van extra functies in, zoals vooralarmen en signaalfuncties.

Voor bedrijven kunnen we aanvullend een functie voor toegangscontroles inbouwen. Zo kunnen bevoegden op verschillende manieren (code, badge, nummerplaatherkenning) toegang krijgen, ook als het alarmsysteem geactiveerd is. Ieder zulke interactie wordt automatisch gelogd en bijgehouden.

Compleet alarmsysteem op maat

Voor een metaalverwerkend bedrijf in Beerse installeerden we een compleet alarmsysteem op maat. Lees meer over alle toepassingen waarmee deze klant zijn bedrijf veilig en beschermd houdt.