Beveiliging

Veilig en beveiligd, thuis en op je bedrijf

Wij specialiseren in alle soorten beveiligingssystemen en zorgen voor een oplossing op maat van jouw specifieke woning of bedrijfsgebouw.

VDM-security-icoon-camerabewaking

Camerabewaking

VDM-security-camerabewaking

Het is onmogelijk om zelf ieder punt van je woning of bedrijf in de gaten te houden. Met een camerabewaking houd je altijd een extra digitaal oogje in het zeil. Wij analyseren je woning of bedrijf en stellen een netwerk samen voor al je gewenste binnen- en buitenruimtes. Van kleine particuliere installaties tot grote bedrijfssystemen, wij zorgen voor een 360° overzicht.

VDM-security-icoon-brandbeveiliging

Brandbeveiliging

VDM-security-brandbeveiliging

Men zegt wel eens ‘beter voorkomen dan genezen’. Datzelfde principe geldt voor brandbeveiliging. Met onze autonome en bekabelde brandmelders ben je steeds voorbereid op iedere situatie. We gebruiken alleen de beste Bosec- en VDS-gekeurde producten voor een betrouwbare werking en zorgen altijd voor een correcte installatie op de juiste plaatsen.

vdm-security-icoon-werfbewaking

Werfbewaking

Op een bouwwerf is het vaak een constant komen en gaan van mensen. Het is dan ook niet eenvoudig om een goed overzicht te behouden over al het werfverkeer, gereedschap en materialen. Een gepast werfbewakingssysteem van camera’s, detectoren en slagbomen helpt je alles controleren en houdt ongewenste bezoekers buiten.

vdm-security-icoon-alarmsystemen

Alarmsystemen

Een sleutel op de deur, grendel op de poort of kruk op de raam is vandaag niet meer genoeg. Met onze alarmsystemen blijf je iedere inbreker een stap voor. Wij gaan op zoek naar de meest kwetsbare en kritieke zones van je woning of bedrijf en voorzien een installatie met alles erop en eraan. Van sensoren en detectoren tot camera’s en  sirenes: onze systemen slaan alarm voor jou.

vdm-security-icoon-toegangscontroles

Toegangscontroles

Niemand moet zomaar je bedrijf kunnen binnenwandelen. Maar ook binnen je bedrijf moet niet iedereen overal toegang tot hebben. Met een slim systeem voor toegangscontroles beveilig je iedere ingang, uitgang en doorgang in en rond je gebouw. Kies je toegangssysteem, stel zelf bevoegdheden in en bepaal wie waar en wanneer toegang tot heeft.

Automatische Deuropeners

Automatische Slagbomen