Over ons

Een persoonlijke aanpak voor een professioneel resultaat

V.D.M. Security is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in het elektriciensvak. Wij specialiseren in beveiligings-, automatisatie- en domoticasystemen op maat en zijn een vergund installateur voor inbraak- en camerasystemen. Wij combineren onze jarenlange ervaring met de nieuwste technieken om steeds de beste oplossing te realiseren.

Onze geschiedenis

De beginjaren van V.D.M.

In 1987 startte huidige zaakvoerder Jan Van de Mierop als zelfstandig elektricien onder de naam V.D.M. Security. Aanvankelijk richtte Jan zich op gewone woninginstallaties. Maar naargelang de ontwikkeling van nieuwe technologieën zoals automatisaties, maakte Jan zichzelf ook wegwijs in het plaatsen van domoticasystemen.

Toen in de jaren ’90 ook alarminstallaties steeds populairder werden, besloot Jan zich ook hierin te specialiseren. Als één van de pioniers in alarmsystemen verkreeg hij toen ook al snel zijn ministeriële erkenning.

Een stabiele en gestage groei

De eerste jaren installeerde V.D.M. vooral particuliere alarminstallaties. Maar al snel groeiden de vraag en het klantportfolio en klopten ook bedrijven aan voor uitgebreidere alarmsystemen. Zo installeerde V.D.M. al uiterst uitgebreide alarmsystemen voor tot wel 80 à 90 verschillende te beveiligen zones met een combinatie van binnen- en buitenbeveiliging.

Meer expertise en werknemers

Doorheen de jaren groeide niet enkel de kennis en ervaring bij V.D.M. maar ook het aantal werknemers. Zo bleek bij de familie Van De Mierop elektriciteit door de aderen te stromen. Zoon Dave is sinds 2012 gecertifieerd voor het plaatsen van alarmsystemen en is momenteel de specialist in camerabewaking. Ook vervoegde medewerker Tom in 2012 de rangen van V.D.M. als vakman. Hij richt zich op voornamelijk op de installatiewerken.

V.D.M. Security vandaag

Vandaag de dag is V.D.M. Security een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring en meer dan duizend realisaties bij particulieren en bedrijven over heel Vlaanderen. Om hen en onze klanten van morgen steeds de beste oplossingen te blijven bieden, volgen we onze sector constant op, scholen we ons periodiek bij en zijn we geregeld op zoek naar nieuwe werknemers.

Niet voor niets een erkende installateur

Toewijding

Wij dragen ons vak hoog in het vaandel en gaan samen met onze klanten voor het beste resultaat.

Betrokkenheid

Wij luisteren naar onze klanten, komen op plaatsbezoek en geven persoonlijke advies.

Maatwerk

Wij combineren jouw wensen en onze expertise tot een installatie op maat van jouw woning of bedrijf.

Eerlijkheid

Wij werken en communiceren op een transparante manier en onze aanpak is altijd recht toe recht aan.

INCERT-kwaliteitslabel

Wij zijn een erkende INCERT-installateur onder het nummer B-1634. INCERT is hét keurmerk voor elektronische beveiligingen. Onze installaties en materialen voldoen dan ook aan alle eisen van de verzekeringsmaatschappijen.