Werfbewaking

Houd je werf 24/7 veilig en afgesloten.

Betrouwbare bewaking voor alle soorten werven

Op een werf is het vaak een constant komen en gaan van mensen. Het is dan ook belangrijk om altijd een goed overzicht te behouden over al je werfverkeer. Bij V.D.M. hebben we hier tal van oplossingen voor in onze werfbewakingen.  

Afhankelijk van het type werf bieden we verschillende bewakingsmogelijkheden aan. Voor buitenwerven voorzien we in mobiele werfunits en mobiele slagbomen. Deze zijn uitgerust met camera’s en lampen voor bv. toegangscontroles via nummerplaat-herkenning. Voor binnenwerven bieden we dan weer vaste en beweegbare camera’s aan met PIR bewegingsmelders.

Al onze werfbeveiligingen kunnen handmatig worden in- en uitgeschakeld met een code of kunnen automatisch worden geactiveerd tussen bepaalde tijdstippen en periodes. Zo kan je altijd je werf veilig afsluiten en houd je ongewenste bezoekers buiten. Tenslotte voorzien we voor al onze beveiligingen ook een koppeling met de meldkamer van de lokale veiligheidsdiensten.

  • Dag- en nachtbeveiliging
  • Handmatig en automatisch in te stellen
  • Meldingen op smartphone/computer/tablet
  • Koppeling met meldkamer veiligheidsdiensten
  • Eenvoudig te installeren en beheren
VDM-security-werfbewaking

Werfbeveiliging met camerabewaking

Ter hoogte van het Eilandje in Antwerpen voorzagen we een groot appartementencomplex met handelszaken van een werfbewaking. Lees meer over hoe we deze klant hielpen om ongewenste bezoekers buiten te houden.

Werfbeveiliging

Wij bieden voor elke werf een op maat uitgewerkte installatie volgens uw wensen.

Zowel voor grote tot zeer grote werven, maar ook kleinere werven.