15/04/2021

Inbraak- en brandbeveiliging met toegangscontrole en camerabewaking

camerabewaking-vdm-security

ALGEMENE BEVEILIGING

Voor een metaalverwerkend bedrijf in de industrie van Beerse installeerden we een inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, toegangscontrole en camerabewaking voor het volledige bedrijfscomplex.

Alarmsysteem

Wanneer het alarmsysteem is gewapend, zullen bevoegden met een badge en geldige code de beveiligde deuren kunnen ontgrendelen. Zo bouwden we een dubbele beveiliging in waarbij een deur niet zomaar kan worden geopend zonder badge of geldige code (bv. bij verlies van badge of als deze in de verkeerde handen terecht komt). Nadat de deur is geopend moet het alarmsysteem nog worden gedeactiveerd. Dit kan ook weer enkel door bevoegden worden gedaan met een geldige code.

Camerabewaking

Daarnaast voorzagen we ook een camerabewaking met focus op de kritieke zones van het bedrijfscomplex. Als het alarmsysteem is gewapend, zal de camerabewaking automatisch een beeld of opname naar de eigenaar sturen als iemand het cameraveld betreed.  

Brandbeveiliging

Voor de brandbeveiliging zorgden we voor detectoren en melders op de juiste plaatsen in het complex en voorzagen we aangepaste detectiecomponenten in bepaalde ruimtes. Ook koppelden we de brandbeveiliging aan het alarmsysteem.