15/04/2021

Inbraakbeveiliging met toegangscontrole en brandbeveiliging

Inbraakbeveiliging-vdm-security

Voor een interieurbouwer in regio Turnhout installeerden we een inbraakbeveiliging, toegangscontrole en brandbeveiliging voor een industriepand met atelier en burelen.

Alarmsysteem met motorsloten en camerabewaking

Voor de inbraakbeveiliging voorzagen we een alarmsysteem gecombineerd met toegangscontrole, motorsloten en camerabewaking. Als de klant ’s avonds het alarm wapent, zullen zowel de dagschoot als nachtschoot van de motorsloten automatisch vergrendelen en wordt ook de camerabewaking geactiveerd. Deze laatste stuurt bij detectie automatisch een beeld of opname naar de klant als iemand ’s nachts binnen de kritieke zones van de camera’s komt. Als de klant ’s morgens terug toekomt aan het bedrijf, kan hij of één van zijn werknemers de motorsloten met een geldige badge ontgrendelen en vervolgens het alarmsysteem met een geldige gebruikerscode uitschakelen.

Brandbeveiliging

Voor de brandbeveiliging voorzagen we het volledige industriepand van gepaste melders en detectoren op de juiste plaatsen en installeerden we aangepaste detectiecomponenten voor de explosieve ruimtes.