Persoonlijke service door vader én zoon

Stapsgewijs – via talrijke bijscholingen en opleidingen – evolueerde zaakvoerder Jan Van de Mierop van allround elektricien tot domotica- én beveiligingsspecialist. Elk project wordt nog persoonlijk door de zaakvoerder mee opgevolgd en uitgevoerd. Inmiddels vervoegden zoon Dave en medewerker Tom de bedrijfsrangen. Toewijding, betrokkenheid, maatwerk en eerlijkheid vormen de kernwoorden van VDM Security.

Alarminstallaties sinds de jaren ’90

In 1987 startte Jan Van de Mierop als zelfstandig elektricien. De eerste jaren richtte hij zich op gewone huisinstallaties. Met de opkomst van de automatisatie in particuliere woningen verbreedde VDM het dienstenpakket naar domoticasystemen.

Toen in de jaren ’90 de particuliere alarminstallaties in opmars kwamen, besloot Jan ook zich hierin te specialiseren. Als één van de pioniers in alarmsystemen verkreeg hij al snel zijn ministeriële erkenning. Sindsdien volgt hij de technologische evoluties binnen de beveiligingssector op de voet.

Steeds grotere projecten

De eerste jaren installeerde VDM Security vooral alarminstallaties in particuliere woningen. Al snel klopten ook bedrijven aan voor een uitgebreider alarmsysteem. Telkens opnieuw verzette VDM Security voor zichzelf de bakens. Dankzij de opgedane ervaring en talrijke bijscholingen kan elk type alarmsysteem – eenvoudig of complex – worden uitgewerkt en geïnstalleerd.

Zo installeerde VDM Security al uiterst uitgebreide alarmsystemen met 80 à 90 verschillende te beveiligen zones met een combinatie van binnen- en buitenbeveiliging.

Zoon Dave en medewerker Tom

Ook zoon Dave is gecertificeerd voor het plaatsen van alarmsystemen. Hij is de specialist in camerabewaking binnen VDM Security. Medewerker Tom richt zich op installatiewerken.

Projecten in heel Vlaanderen

VDM Security realiseert projecten in heel Vlaanderen. Onze kernprovincies zijn Antwerpen, Vlaams-Brabant en Mechelen. Wij tellen talrijke klanten in de regio’s Mechelen, Turnhout, Herentals, Geel, Mol, Meer, Hoogstraten, Brasschaat, Schoten, Schilde, ’s Gravenwezel, Wijnegem,…. Afstanden houden ons evenwel nooit tegen.